arborealis

Meer over Linda & Arborealis

Linda  is de oprichter van Arborealis en  ondersteunt Nederlandse bedrijven bij het zakendoen in Noorwegen. Een van onze diensten is het verzorgen van de BTW-aangifte.

Linda Eikelenboom  is Nederlandse en volgde een bachelor business administration aan Nyenrode University. Zij studeerde vervolgens economie aan de Erasmus Universiteit. En daarnaast is zij opgeleid tot register accountant (RA, NIVRA). Zij heeft uitgebreide en internationale ervaring opgedaan in financiële posities in Noorwegen, Nigeria, Ghana, USA en Nederland.
De laatste 21 jaar is ze werkzaam in Noorwegen, waardoor ze volledig bekend is met de Noorse cultuur, het Noorse bedrijfsleven en de Noorse taal.
Met een groot netwerk in Noorwegen en goede kennis van de Noorse belastingwetgeving is zij de aangewezen partner om je te ondersteunen, wanneer je  in Noorwegen zaken wil doen.   Linda heeft  passie voor haar werk. En ze staat je graag bij met succes in de Noorse markt.

Linda woont in het prachtige Oslo met haar man en 2 kinderen.

Informatie in het Engels.

Arborealis

In 2011 heeft Linda Arborealis opgericht omdat zij meende een behoefte in de markt te kunnen vervullen.  Arborealis AS is een Noorse BV. Nederlandse bedrijven ontdekken de Noorse markt. Als gevolg hiervan komen veel Europese, waar onder ook Nederlandse bedrijven  tijdelijk  om een project in Noorwegen te leveren. Hoewel Noorwegen lid is van de EFTA,  is Noorwegen geen lid van de EU.  En de Noorse wet vereist dat er veel geregistreerd moet worden. En Arborealis kan je hierbij bij staan.  Ook kan zij je  ondersteunen met andere belasting vraagstukken. Ook hebben wij goede contacten met Nederlandse sprekende accountants in Noorwegen.

Wij helpen u met de administratieve verplichtingen voor uw zaken in Noorwegen. Graag.

arborealis

Sustainable Development Goals

The Sustainable Development Goals are the blueprint to achieve a better and more sustainable future for all. They address the global challenges we face, including poverty, inequality, climate change, environmental degradation, peace and justice. Learn more and take action.